Profile Ridder MTB toertocht op zaterdag 2 juni 2018!

 

ZATERDAG 2 JUNI: 3 uitdagende routes bij de 6de officiële NTFU mountainbike toertocht van Nijkerk.

Vrijdag 1 juni zijn alle routes uitgezet. Een flinke klus voor de 20 vrijwilligers. Goed nieuws alle fel oranje linten hangen in het bos en de paden zijn prima te rijden na de regen van vanmiddag.

foto van Granny Gear MTB team Nijkerk.foto van Granny Gear MTB team Nijkerk. Mooi dat er wat regen valt. Want de routes zijn stoffig. Het is droog in het buitengebied van Nijkerk. Gelukkig wordt er tot en met vrijdag wat regen verwacht. Zaterdag belooft een mooie dag te worden……we kijken ernaar uit!

Start locatie BC Sparta Nijkerk Sportpark De Ebbenhorst Nachtegaalsteeg 1 Nijkerk. Nabij de start zijn er diverse parkeerterreinen waar u de auto kosteloos kunt parkeren.

Starttijden tussen  08.00 uur en 10.00 uur. Afstanden 45, 64 en 74 kilometer.

Kosten 5 Euro voor NTFU leden, 7 Euro voor niet leden. Deze kosten worden mede veroorzaakt door de 3 vergunningen die we hebben moeten aanvragen voor dit unieke evenement.

Check deze film voor een impressie wat u te wachten staat!

De mecaniciens van hoofdsponsor Profile Ridder Nijkerk zijn aanwezig bij de start en bij  eerste verzorgingspost mocht er onverhoopt iets met uw fiets aan de hand zijn.

Onderweg hebben we twee verzorgingsposten waar de deelnemers getrakteerd worden op sportdrank, koek en fruit. Mede mogelijk gemaakt door Powerbar en Mango Nijkerk.

Fietshelm verplicht. Deelname is uitsluitend op eigen risico

De foto’s van editie 2017 gemaakt door onze huisfotograaf Marjet Ruitenbeek staan online.

http://www.marjetvanruitenbeek.nl/2017-05-13-profile-ridder-mtb-toertocht/

cropped-goede-kwaliteit-foto-poster1.jpg


Zet je fiets op slot…….gelegenheid maakt de dief! Voor een paar Eurootjes koopt u bij Profile Ridder een handig cijferslotje

Afbeeldingsresultaat voor staalkabel met slotje

Na afloop is iedereen van harte welkom op de Ridder Hamburger Party.

Afbeeldingsresultaat voor hamburger party

Afbeeldingsresultaten voor hamburgers bakken BBQ

 

Voorbereiding 2017


Zondag 12 februari 2017. Winterse temperaturen. Team Granny Gear verkent een deel van de route. Marcel Zwartepoorte (parcours bouwer) trotseert de kou en maakt de volgende opnames. IJskoud genieten. De weersverwachting voor 2 juni 2018 is een stuk beter. Graag tot ziens.

 


http://www.marjetvanruitenbeek.nl/2016-05-21-ridder-mtb-toertocht.

voek 2

met logo-3432

HOOFDSPONSOR PROFILE RIDDER TWEEWIELERS 

Afbeeldingsresultaat voor profile ridder

Winkels in Nijkerk en nu ook in de Marktstraat 6, Zeewolde!

Mountainbiken is onze passie.

Komt u graag in een winkel met een ruim assortiment? Waar u deskundig geholpen wordt en het begrip service inhoud heeft? Dan voelt u zich beslist bij ons thuis in de Groenestraat 44-46 te Nijkerk! Ridder Tweewielers is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1969 tot ver in de regio rondom Nijkerk een uitstekende reputatie heeft verworven. Al twee generaties lang staat de klant bij ons centraal en dát ervaren wij als grote kracht. Die sterke klantgerichtheid vindt u samengevat in persoonlijke service, optimale kwaliteit, betrouwbaar vakmanschap en uitgebreid assortiment, waaronder veel gerenommeerde merken.” Wij zijn gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes, maar ook voor de gewone stads-, hybride-, kinder- en elektrische fiets kunt u bij ons terecht. Wij bieden een uitgebreide collectie elektrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd.Kom gerust langs voor een gratis proefrit op één van onze demo fietsen.

Onze sterke MTB merken. Trek en Cube. Mountainbiken is ook onze passie!

Afbeeldingsresultaat voor cube mtb

Mango Nijkerk fruit- en groentewinkel

Staat voor passie.

Mango staat voor Passie!

 

 

 
Mango Nijkerk is de nieuwe sponsor in 2018.
Mango staat voor passie en zorgt voor het beste fruit en groente.
Deze speciaalzaak in groente en fruit is gevestigd aan de Langestraat 24 in Nijkerk.

Bij Mango Nijkerk vind je verse producten en volop tips en betrokkenheid. Zo ga je met producten naar huis, die net wat lekkerder smaken. De winkel van Tjeerd en Hinse heeft sinds de opening al veel belangstelling mogen krijgen van consumenten.

Ondernemer zijn zit de broers in het bloed. Zij zijn tussen de aardappelen, groente en fruit opgegroeid. Vier jaar geleden heeft Tjeerd de Goudreinet van zijn vader overgenomen. Zijn broer Hinse heeft sinds een paar jaar een Mango op het Neptunusplein in Amersfoort. Inmiddels hebben Tjeerd en zijn team, door enthousiasme en vakmanschap, de bestaande klanten weten te behouden en veel nieuwe groente- en fruitliefhebbers de weg naar de Langestraat 24 gewezen.

Afbeeldingsresultaat voor mango nijkerk

,,We zijn blij met de keuze, want het loopt vanaf de eerste dag goed. Na vier jaar was het tijd voor verandering”, geeft Tjeerd aan. ,,Met een aantal vaklui zijn we enige tijd bezig geweest het pand, waar voorheen de Schoenenreus gevestigd was, om te toveren tot een eersteklas verswinkel. De verhuizing was een grote stap, maar het resultaat mag er zijn. Het levert drie keer zo veel verkoopruimte op en een inpandig magazijn. Een nieuwe start met een nieuwe naam, nieuwe uitstraling en veel nieuwe producten.”

Tjeerd en Hinze worden hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan de MTB toertocht.

PowerBar sportvoedingspartner

Afbeeldingsresultaat voor powerbar

Om optimaal te presteren tijdens de Profiel Ridder MTB Toertocht is het verstandig je goed voor te bereiden. Bij mountainbiken wordt er lichamelijk namelijk veel van je gevraagd. Goede fietskleding en schoeisel zijn belangrijk, maar wat gebeurt er in je lichaam en wat heb je nodig om inspanning te kunnen leveren? Het antwoord: goede sportvoeding! Als organisatie zijn wij dan ook blij dat we een partner hebben die een compleet assortiment sportvoeding biedt voor elk type sporter; PowerBar. Voeding is zo belangrijk, daarom willen wij onze deelnemers op sportvoedingsgebied optimaal verzorgen.

Drinken
Het is belangrijk dat je voldoende drinkt tijdens je wedstrijd. Het zorgt voor een snelle en betere opname van energie en handhaaft een gelijkmatige lichaamstemperatuur. Alleen water is hierbij niet voldoende omdat het je geen extra energie geeft en geen mineralen bevat. Kies daarom voor een isotone sportdrank. Deze bevat dezelfde concentratie stoffen als ons bloed waardoor de aanwezige koolhydratenmix van glucose-fructose goed wordt opgenomen.

Oefen goed!
Voor veel mountainbikers blijkt het lastig om genoeg te drinken. Zonde als je je bedenkt dat een vochtverlies van 2% van je totale gewichtsverlies al voor vermindering van je sportprestatie kan zorgen. Het is dus heel belangrijk om voldoende te drinken.

Juist omdat drinken tijdens het sporten als lastig wordt ervaren, moet je er goed mee oefenen. Dit kan je doen tijdens trainingen in aanloop naar de MTB Toertocht. Het beste is om te oefenen met de sportdrank die je straks op de wedstrijddag onderweg ook aangeboden krijgt: de isotone sportdrank PowerBarIsoactive. Door deze tijdens trainingen al te gebruiken weet je hoe je lichaam erop reageert en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Isoactive 1,2 kg Orange

PowerBar sportvoeding

Naast sportdrank heeft PowerBar een volledig assortiment sportvoeding voor ieder type sport en ieder sportmoment. Voor zowel voor, tijdens als na heeft PowerBar geschikte producten. Ontwikkeld samen met wetenschappers en (top)sporters. Zodat het jou als sporter precies de uitgebalanceerde voeding geeft die je lichaam als sporter nodig heeft. PowerBar is verkrijgbaar bij Ridder Tweewielers. Kijk voor meer informatie op www.powerbar.nl     

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s