Trotse hoofdsponsor Profile Ridder:

PROFILE RIDDER TWEEWIELERS BV GOUD SPONSOR  

Profile Ridder Nijkerk

Profile Ridder Zeewolde

Afbeeldingsresultaat voor ridder tweewielers

Komt u graag in een winkel met een ruim assortiment? Waar u deskundig geholpen wordt en het begrip service inhoud heeft? Dan voelt u zich beslist bij ons thuis in de Groenestraat 44-46 te Nijkerk! Ridder Tweewielers is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1969 tot ver in de regio rondom Nijkerk een uitstekende reputatie heeft verworven. Al twee generaties lang staat de klant bij ons centraal en dát ervaren wij als grote kracht. Die sterke klantgerichtheid vindt u samengevat in persoonlijke service, optimale kwaliteit, betrouwbaar vakmanschap en uitgebreid assortiment, waaronder veel gerenommeerde merken.”

Afbeeldingsresultaat voor trek mountainbike

Wij zijn gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes, maar ook voor de gewone stads-, hybride-, kinder- en electrische fiets kunt u bij ons terecht. Onze MTB specialisten zitten regelmatig met de fiets in het bos.

http://www.profileridder.nlProfile Ridder

 

 

Afbeeldingsresultaten voor Cube ams100 c:68 2017

 

Afbeeldingsresultaat voor mango nijkerk

 

Zilversponsor Mango specialist in groente en fruit.

In Nijkerk en in Amerfoort!

Afbeeldingsresultaat voor mango nijkerk

Tjeerd en Hinse Gerritsen openden onder de naam Mango een grotere verswinkel op de hoek van de Kloosterstraat en Langestraat.

Bij Mango Nijkerk vind je verse producten en volop tips en betrokkenheid. Zo ga je met producten naar huis, die net wat lekkerder smaken. De winkel van Tjeerd en Hinse heeft sinds de opening al veel belangstelling mogen krijgen van consumenten.

Ondernemer zijn zit de broers in het bloed. Zij zijn tussen de aardappelen, groente en fruit opgegroeid. Vier jaar geleden heeft Tjeerd de Goudreinet van zijn vader overgenomen. Zijn broer Hinse heeft sinds een paar jaar een Mango op het Neptunusplein in Amersfoort. Inmiddels hebben Tjeerd en zijn team, door enthousiasme en vakmanschap, de bestaande klanten weten te behouden en veel nieuwe groente- en fruitliefhebbers de weg naar de Langestraat 24 gewezen. ,,We zijn blij met de keuze, want het loopt vanaf de eerste dag goed. Na vier jaar was het tijd voor verandering”, geeft Tjeerd aan. ,,Met een aantal vaklui zijn we enige tijd bezig geweest het pand, waar voorheen de Schoenenreus gevestigd was, om te toveren tot een eersteklas verswinkel. De verhuizing was een grote stap, maar het resultaat mag er zijn. Het levert drie keer zo veel verkoopruimte op en een inpandig magazijn. Een nieuwe start met een nieuwe naam, nieuwe uitstraling en veel nieuwe producten.”

Afbeeldingsresultaat voor mango nijkerk

De winkel draait nu een aantal weken en het klantenaantal stijgt nog elke week. Tjeerd merkt dat zijn klanten zijn producten erg waarderen. De kracht is het ruime aanbod aan producten van een vertrouwde hoge kwaliteit en de gezelligheid van de winkel waar je nog ‘ouderwets’ geholpen wordt. Het bekende assortiment van is weer prominent aanwezig, maar met een nog bredere keuze. Tjeerd: ,,Alles wordt dagelijks vers aangevuld. Je vindt bij ons zelfs enkele vergeten groenten, zoals onder andere pastinaak, schorseneren en rettich, en gedroogd fruit, noten en super-foods, maar ook een mooi pallet aan vers gemaakte salades en maaltijden en fruitmanden. Er is zelfs een nieuwe keuken geplaatst, waar we de salades, maaltijden en stamppotten zelf bereiden.”

En dat is natuurlijk makkelijk wanneer je even niet de tijd hebt om er ook echt zelf werk van te maken zonder te kort te doen aan een gezonde leefstijl. Daarnaast zijn er ook dagverse zuivelproducten, zoals onder andere melk, yoghurt en kaas. Deze producten ontvangt Mango rechtstreeks van de boer.

Over enige tijd zal ook Bakkerij Montfrans zijn intrek nemen in de Mango. ,,Dit wordt de vierde vestiging van de bakker. Wij zijn als Mango daar natuurlijk erg blij mee. Dan hebben we echt alles onder één dak”, zegt Tjeerd.

,,Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid zijn belangrijk en als het nodig is lopen wij met de klant mee om de boodschappen naar de auto te brengen.”

Mango Nijkerk Langestraat 24 3861 BN Nijkerk Tel.: 033-2451728

Mango Amersfoort Neptunusplein 21 3814 BB Amersfoort Tel 033 4766451
www.facebook.com/mangonijkerk

PowerBar sportvoedingspartner

Om optimaal te presteren tijdens de Ridder MTB Toertocht is het verstandig je goed voor te bereiden. Bij mountainbiken wordt er lichamelijk namelijk veel van je gevraagd. Goede fietskleding en schoeisel zijn belangrijk, maar wat gebeurt er in je lichaam en wat heb je nodig om inspanning te kunnen leveren? Het antwoord: goede sportvoeding!

Als organisatie zijn wij dan ook blij dat we een partner hebben die een compleet assortiment sportvoeding biedt voor elk type sporter; PowerBar. Voeding is zo belangrijk, daarom willen wij onze deelnemers op sportvoedingsgebied optimaal verzorgen.

Drinken
Het is belangrijk dat je voldoende drinkt tijdens je wedstrijd. Het zorgt voor een snelle en betere opname van energie en handhaaft een gelijkmatige lichaamstemperatuur. Alleen water is hierbij niet voldoende omdat het je geen extra energie geeft en geen mineralen bevat. Kies daarom voor een isotone sportdrank. Deze bevat dezelfde concentratie stoffen als ons bloed waardoor de aanwezige koolhydratenmix van glucose-fructose goed wordt opgenomen.

Oefen goed!
Voor veel mountainbikers blijkt het lastig om genoeg te drinken. Zonde als je je bedenkt dat een vochtverlies van 2% van je totale gewichtsverlies al voor vermindering van je sportprestatie kan zorgen. Het is dus heel belangrijk om voldoende te drinken.

Juist omdat drinken tijdens het sporten als lastig wordt ervaren, moet je er goed mee oefenen. Dit kan je doen tijdens trainingen in aanloop naar de MTB Toertocht. Het beste is om te oefenen met de sportdrank die je straks op de wedstrijddag onderweg ook aangeboden krijgt: de isotone sportdrank PowerBar Isoactive. Door deze tijdens trainingen al te gebruiken weet je hoe je lichaam erop reageert en kom je niet voor verrassingen te staan.

Isoactive 1,2 kg Orange

PowerBar sportvoeding
Naast sportdrank heeft PowerBar een volledig assortiment sportvoeding voor ieder type sport en ieder sportmoment. Voor zowel voor, tijdens als na heeft PowerBar geschikte producten. Ontwikkeld samen met wetenschappers en (top)sporters. Zodat het jou als sporter precies de uitgebalanceerde voeding geeft die je lichaam als sporter nodig heeft. PowerBar is verkrijgbaar bij Ridder Tweewielers. Kijk voor meer informatie op www.powerbar.nl .

PowerBar Logo 1

 

POWERBAR ZILVERSPONSOR Een marathonloper uit Canada verloor in 1983 slechts enkele kilometers voor de finish de leiding, toen zijn lichaam geen energie meer had. Deze ervaring greep hem zo aan, dat hij een oplossing moest vinden. Hij mengde enkele en meervoudige koolhydraten, eiwitten, vitaminen, mineralen en andere ingrediënten samen en vormde daaruit de eerste PowerBars. Na 3 jaar en het bereiden van honderden repen van verschillende samenstelling, was een unieke vetarme reep met een perfecte balans van koolhydraten, vitaminen, mineralen, vezels en eiwitten een feit. Sportvrienden testten de reep en merkten een aantoonbare verbetering van de prestaties. De repen werden al snel onmisbaar onder top wielrenners, atleten en triatleten. Hun gebruik verspreidde al snel naar andere sporten. De vraag naar PowerBar groeide zo snel, dat de PowerBar producten nu gedistribueerd worden in meer dan 40 landen. Het merk PowerBar is een synoniem geworden voor voeding, energie en optimale prestatie.

http://www.powerbar.nl

CUBE ZILVERSPONSOR

https://www.cube.eu/cube-bikes/

Profile Ridder heeft gekozen voor het merk Cube. Cube biedt een uitgebreide lijn mountainbikes. Voor ieder budget levert dit Duitse merk een prima fiets waarbij de prijs kwaliteit verhouding optimaal is. Bezoek de showroom in Nijkerk en laat u uitvoerig informeren door onze specialisten.

Afbeeldingsresultaten voor cube mtb enduro team

Afbeeldingsresultaten voor cube mtb enduro team

 

SHIMANO ZILVERSPONSOR  

Profile Ridder is officieel Shimano Service Center!  Professionele service, betrouwbaar advies en originele Shimano fietsonderdelen. Uitstekende service · Gekwalificeerd personeel · Shimano Original Parts.

Afbeeldingsresultaat voor shimano service center ridder

Shimano Benelux is een dochteronderneming van Shimano Inc. dat in 1921 werd opgericht door Shozaburo Shimano in Osaka Japan waar het hoofdkantoor nog steeds gevestigd is.Het eerste fietsonderdeel dat Shimano in productie nam was een achtertandwiel, dat vanaf 1931 ook Shimano’s eerste export product was. Vanaf midden jaren 50 van de vorige eeuw breidt het Shimano programma zich uit met een derailleur en een 3-versnellingsnaaf. In 1960 startte Shimano met het zogenaamde koudsmeden, een productiemethode die zeer belangrijk zal worden voor het bedrijf, omdat de hoogwaardige kwaliteit van de Shimano onderdelen onder andere uit dit proces voort komt. De export van Shimano nam explosief toe en in 1965 en 1972 werden respectievelijk Shimano American en Shimano Europe opgericht. Ook werden de eerste fabrieken buiten Japan geopend in Singapore. In 1973 zag de eerste volledige Dura Ace groep het levenslicht en in hetzelfde jaar werd Shimano Inc. een beursgenoteerde onderneming. Vanaf begin jaren 80 groeide Shimano steeds harder door de introductie van de mountainbike en de vooruitstrevende rol die het bedrijf speelde bij de ontwikkeling hiervan. In 1984 zette Shimano de markt voor racefietsonderdelen op zijn kop met de ontwikkeling van geïndexeerd schakelen (SIS); om dit nog eens over te doen in 1990 met de introductie van STI, het inmiddels bekende systeem van geïntegreerd remmen en schakelen.

Shimano Benelux

Vanaf 1989 loopt de geschiedenis van Shimano Benelux parallel aan die van Shimano Inc. dat in dit jaar Citra koopt van fietsmerk Koga Miyata uit Heerenveen. Citra vormde binnen Koga een bedrijf op zich en hield zich bezig met de import van fiets accessoires waaronder die van Shimano. In 1991 werd het Belgische Interbike ook rechtstreeks onder de hoede van Shimano Benelux geplaatst en nog iets later in 1997 werden alle bedrijven samengevoegd onder dezelfde noemer Shimano Benelux met een centraal magazijn en kantoren in Nederland en een verkoopkantoor in België.Ondertussen gaan de ontwikkelingen op product gebied onverminderd voort en introduceert en innoveert Shimano verder met o.a. XTR mountainbike componenten (1991) en Nexus versnellingsnaven. Tevens opent Shimano fabrieken in Maleisië, China, Italië en de Tsjechische Republiek. Recentelijk werden nog de importeurs in Frankrijk (2000), Scandinavië (2004) en Polen (2008) overgenomen. Kortom, Shimano is een bedrijf met geschiedenis, maar ook met een grote toekomst.

 ———————————————————
ORGANISATIE

GRANNY GEAR  Na jarenlang te hebben gefietst in binnen- en buitenland heeft een fanatieke groepje moutainbikers uit de omgeving van Nijkerk besloten een nieuwe mountainbike club op te richten die zich, naast het fanatiek beoefenen van de mountainbike sport, richt op gezelligheid en genieten van het leven in alle facetten. Regelmatig zullen de mannen van Granny Gear een toertocht rijden of zelf een route rijden in de omgeving van Nijkerk. Ieder jaar wordt er een buitenland reis georganiseerd. Een aantal Granny Gear leden heeft al een Transalp gereden. In 2015 is er een clubweekend in de Dolomieten gereden, in 4 dagen 7000 hoogtemeters gereden in Italië. In 2016 werd de Trans Vogezen gereden. In 2017 staat de Dachsteinrunde op het programma. Team Granny Gear organiseert inmiddels ook jaarlijks de MTB toertocht van Nijkerk. Voor 13  mei 2017 staat de vijfde editie op het programma. Om onze passie te delen met iedereen kun je team Granny Gear ook contracteren voor een uitdagende MTB clinic. Tot ziens op je mountainbike ergens in het bos!

http://www.grannygear.nl

VOEK NIJKERK Toerfietsclub VOEK (Vooruit Op Eigen Kracht), de fietsclub voor Nijkerk en omstreken, werd in 1976 opgericht.  De vereniging bestaat uit 2 afdelingen, de Toerfietsers (racefiets) en de Recreanten (reguliere fiets). Inmiddels zijn er meer dan 500 leden. Steeds meer leden zijn actief op de mountainbike. VOEK ontwikkeld een plan om een afdeling op te zetten voor de mountainbikers.

http://www.voeknijkerk.nl

———————————————————-

Sportfotografie Marjet van Ruitenbeek.

Wat is er eigenlijk zo leuk aan twee keer drie kwartier in de koude wind nat te regenen langs een druilerig voetbalveld en wat zie je van de wedstrijd als je constant door een lens zit te staren?  Sportfotografie is actie, snelheid, techniek en EMOTIE! Wat breng je in beeld, wat laat je juist weg, hoe ga je om met het licht en hoe leg je de mooiste emoties scherp vast. Dit zijn uitdagingen die ik met mijn camera aan ga bij voetbalwedstrijden van v.v. Sparta Nijkerk. Ook fotografeer ik regelmatig sporten als zaalvoetbal, wielrennen, mountainbiken, volleybal, tennis en hockey. Tijdens de Ridder MTB toertocht is ons team aanwezig om de deelnemers in actie vast te leggen.

http://www.marjetvanruitenbeek.nl

met logo-3432

RIDDER MTB TOERTOCHT wordt mede mogelijk gemaakt door Het Geldersch Landschap, Staats bosbeheer, boswachterij Boesschoten en Business Club Sparta Nijkerk.

 

 

 

GrannyGearLogo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s