Welke routes zijn er uitgezet

Goede kwaliteit foto poster

Ook in 2018 weer 3 prachtige routes. 45, 64 en 74 kilometer volledig voorzien van duidelijke oranje routeaanduiding aangevuld met bordjes bij kruispunten.

IMG_1910

Route aanduiding

Lintje aan de linker kant dan moeten we links om. Bocht naar rechts dus lint aan de rechterkant. Twee linten naast elkaar is rechtdoor.

Nijkerk ligt  aan de rand van de Veluwe met vele prachtige bossen en heidevelden. Ook dit jaar is het weer gelukt  om een aantal uitdagende MTB-routes uit te zetten. Voor alle afstanden zijn door Staatsbosbeheer en Stichting het Geldersch Landschap de benodigde vergunningen afgegeven. Wat opnames van de route.

U gaat via het buitengebied van Nijkerk richting de bossen van Voorthuizen en Garderen waar u op de onverharde bospaden en schitterende single-tracks optimaal kunt genieten van het Veluws Landschap. Onderweg zijn er stops gepland waar u even op adem kunt komen en wordt getrakteerd op koek, fruit en sportdrank. De 64 en de 74 kilometer routes voeren u door de spectaculaire grintgaten van Garderen. 5  

2

Na de tocht bent u van harte welkom op de PROFILE RIDDER hamburger afterparty in de gezellige Business Club van de VV Sparta Nijkerk. Wat is er beter dan na inspanning de verbrande calorieën weer flink aan te vullen.

Routes

Advertenties

3 comments

 1. Rik Herbes · mei 31, 2015

  Hallo,

  heb al helemaal zin in deze prachtige tocht. Kunnen jullie de gpx-bestanden van de 75 km ook op de site zetten, Of mij mailen??

  met dank en tot een hete zonnige zaterdag…

  Rik
  Amersfoort

  Like

  • erikbaas · juni 5, 2015

   Hallo Rik, de 75 km is echt supergaaf. Alle routes staan in GPX op de site. Deze zijn eenvoudig te downloaden. Succes en tot morgen. Erik

   Like

 2. Diederik · mei 22, 2016

  Ik heb gisteren deze tocht gereden en kan maar 1 ding zeggen “super”. Ik was op de 105 km route en heb niet 1 foutje gevonden. Met de GPS was het een prima rondje door een schitterend omgeving. We viel mij op dat ik onderweg slechts een aantal mensen heb gezien, ik reed alleen en meer dan 10 verschillende shirts heb ik niet gezien. Deze tocht verdient meer deelnemers vandaar mijn promotie. Ga naar Nijkerk en rij deze tocht verzorging iedere 20 km waar zie je dat nog echt “super” organisatie bedankt.

  Gr, Diederik

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s